Skrevet: 30.11.2011 Klokken: 14:45

                                                                                                                          ET BILDE FRA IDAG

 Skrevet: 18.11.2011 Klokken: 14:50

Hei 
Idag sov jeg lenge, alt for lenge. Jeg våknet halv 1, eller om ikke kjæresten min hadde vekket meg, hadde jeg kanskje sovet enda, who knows? 
I kveld kommer lillebroren til kjæresten min hit. Han skal være her i helgen, å imorgen skal vi til moren til kjæresten min på middag, det skal bli koselig!
Siden jeg sov så lenge idag er det nesten ingenting igjen av dasgen, så resten av dagen idag skal egentlig bare gå til å slappe av hjemme foran tven, men jeg lurer på hva dere skal idag?


 Skrevet: 13.11.2011 Klokken: 18:15

Vil dere at jeg skal ha spørsmålsrunde eller noe lignende? 
Jeg har fått noen spørsmål om hvor jeg har kjøpt klærne mine osv, så jeg tenkte at de som lurer på det, å alt annet, kan få lov til å skrive det i komentarfeltet.
Jeg svarer på spørsmålene med videoblogg! Skrevet: 13.11.2011 Klokken: 16:19

Idag vekket kjæresten min meg med frokost på senga. elsker det!  Om ikke så lenge får jeg besøk av to venner av meg, det skal bli koselig. Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på, men det blir vell så mye som å se på film, og bare slappe av egentlig. Det er søndag, og på søndager er det ikke så mye å gjøre :) 

Hva er planen din idag?  

 Skrevet: 11.11.2011 Klokken: 18:55

Hei 
Som dere ser så har jeg fått nytt design, å jeg er så fornøyd med det.  Header kommer snart, jeg har bare ikke rukket å fikse på det enda, men det kommer etterhvert, det er bare til å vente å se, det kommer om ikke så lenge for jeg håpe :) 
Hva synes dere om det nye designet?  Skrevet: 10.11.2011 Klokken: 20:31

Hei 
Beklager at jeg ikke har blogget noe i det siste, men motivasjonen min er ikke helt på topp, skal skaffe meg nytt design, å da blir det garantert bedre blogging!  Foressten så er det mange som har spurt meg hvor jeg har kjøpt klærne mine, derfor tenkte jeg kanskje jeg kunne ha en spørsmålsrunde igjen, selvom det ikke er så lenge siden, hva synes dere?  Skrevet: 01.11.2011 Klokken: 16:48

Jeg har vært skikkelig dårlig med å blogge nå, beklager det!  Jeg har vært litt travel i det siste, men jeg skulle egentlig ha klart å blogge litt selvom, sløvhet fra min side .. Men jeg kan love dere en ting, å det er at jeg nå er tilbake fra en liten "pause" eller hva jeg nå skal kalle det.  

hits